Notice: File themes/subsite/js/dist/all.js does not exist in /usr/www/users/rivarw/rivarentals/vendor/silverstripe/framework/src/Control/SimpleResourceURLGenerator.php on line 90
Gemeubileerd verhuren in Rotterdam » Verhuren in Rotterdam

Woning gemeubileerd verhuren

De meeste expats zijn op zoek naar een gemeubileerd appartement dat compleet verhuurklaar is en direct te betrekken. 

Richt u zich op expats in het hogere segment, dan is het niet verstandig om te besparen op het interieur. Uiteraard is de courantheid een combinatie tussen de kwaliteit van de woning of het appartement zelf en de manier waarop het is ingericht. Wilt u gemeubileerd verhuren aan studenten of aan arbeiders dan zullen deze minder kritisch kijken naar de inrichting en meer naar de functionaliteit. Wat voor alle doelgroepen geldt: hoe netter u de woning oplevert, hoe beter de huurder er mee om zal gaan!

Tips tijdens het meubileren

  • Houten vloer of laminaat in plaats van vloerbedekking (i.v.m. hygiene)
  • Neutrale kleurstelling om de doelgroep te vergroten (personaliseren kan altijd door de huurder zelf!)
  • Schoon opleveren (ook ten tijde van een bezichtiging)
  • Flatscreen i.p.v. tv-kast
  • Kies voor modern, simpel en neutraal (geen persoonlijke spullen en prullaria)
  • 'What you see is what you get.' Expats willen graag zien wat ze krijgen en willen veelal het appartement op korte termijn betreden. Bent u voornemens te verhuren in Rotterdam aan expats, probeer de woning dan direct te meubileren i.p.v. gestoffeerd aan te bieden met de mogelijkheid tot gemeubileerd.

Als hulpmiddel heeft Riva Rentals een inventarislijst voor u opgesteld, zodat u zich niet af hoeft te vragen of er zaken ontbreken.

Gemeubileerd of gestoffeerd verhuren?

Wij krijgen geregeld de vraag van eigenaren of ze de woning wel of niet gemeubileerd moeten aanbieden voor de verhuur. Uit ervaring blijkt dat we hierbij onderscheid moeten maken tussen woonhuizen en appartementen. We zien vaak dat de gezinnen die overkomen en een huis betreden (met name in Hillegersberg en Kralingen) hun eigen meubels meenemen. In 90% van de bemiddelingen van woonhuizen in Rotterdam is dit het geval. Wat betreft de appartementen in Rotterdam ligt dit percentage precies omgekeerd. Expats die voor een appartement kiezen hebben vaak alleen een laptop en een koffer en verwachten daarom een woning die helemaal verhuurklaar is.

Uw woning of appartement laten meubileren door Riva Rentals

In het geval van een gestoffeerde woning is het zo dat Riva Rentals graag helpt met het meubileren. Indien nodig lukt het zelfs om binnen 24 uur een gestoffeerde woning compleet verhuurklaar te maken. Dus mocht u toch snel willen verhuren aan een expat zonder de rompslomp van het verhuizen, dan is dat via Riva Rentals geen punt! Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende sfeerimpressies die allemaal zijn samegesteld naar de wenesen van de expat.

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan met een verhuurmakelaar in Rotterdam.

Markthal Apartments Riva Rentals Riva Exclusive Rotterdam Shortstay